טופו חומוס עם תחתיות ארטישוק וחצילים ברוטב ווסאבי

מצאתי בחנות מוצר חדש, הוא נראה ומרגיש כמו טופו אבל עשוי לחלוטין מחומוס
הטעם קצת שונה, אבל לדעתי טעים והיתרון הגדול הוא הערך התזונתי החשוב שיש לחומוס
הכנתי אותו כמו שאני מכינה טופו- חתוך לקוביות ומטוגן, ועשיתי מבחן טעימה בבית
שתי ילדות בררניות אמרו לא טעים, הילדה של השכנים דווקא אהבה
יש לי תכנון לנסות את זה שוב עם תיבול של דבש וסויה, אולי ככה יאהבו
בינתיים שילבתי אותו עם אנטיפסטי שנשאר לי במקרר- תחתיות ארטישוק וחצילים, אבל אפשר גם עם ירקות אחרים כמובן
התיבול לא חריף, למרות הוואסבי, וממש מוצלח, אבל תמיד אפשר לוותר עליו או להחליף בצ'ילי אם אין לכם
 
מה צריך:
חבילת טופו חומוס- חתוך לקוביות ומטוגן במחבת עם מעט שמן זית/ אפוי בתנור
אנטיפסטי ירקות- מה שיש בבית, ואפשר גם להכין במיוחד (מתכון כאן)
לרוטב:
כף ממרח ווסאבי- נמצא על המדף של המזון האסייתי בסופרמרקט ואפשר גם לשמור את מה שמגיע עם משלוחי סושי
חצי כוס קרם קוקוס
2-3 כפות רוטב סויה

איך מכינים:
בקערה קטנה מערבבים היטב את חומרי הרוטב
חותכים את הירקות לחתיכות קטנות יותר
מחממים מחבת, מטגנים את הירקות (קודם קשים, אח"כ רכים, חצילים בסוף), אין צורך לשמן את המחבת כי הירקות כבר נאפו עם שמן זית
מוסיפים את הרוטב, מערבבים היטב, מוסיפים גם את הטופו ומערבבים עד לאיחוד הטעמים
מומלץ להגיש עם קצת מיץ לימון וליד סלט ירוק קליל