חלב שיבולת שועל עם אופציה ללא גלוטן

כבר הרבה מאוד שנים שאני לא שותה חלב פרה.
זה התחיל ברגישות ללקטוז אבל המשיך בהבנה שזה מזיק ומיותר לנו.
על הקפה אף פעם לא הצלחתי לוותר, אז במשך שנים הסתפקתי בקפה ללא חלב, פשוט כי לא היה אז את המגוון שקיים היום בחנויות.
אז היום באמת שיש המון אופציות, אפשר למצוא בקלות סוג שאוהבים, אבל כמעט בלתי אפשרי למצוא סוג בריא באמת.
חלק מהמותגים מוסיפים המון סוכר וקל לזהות אותם בזכות המדבקה האדומה, אבל גם הסוגים ללא סוכר מכילים כולם שמן חמניות או שמן מעופש אחר שמהוא מזון דלקתי.
קל מאוד להכין לבד בבית!
אפשר להכין כמות ולשמור במקרר בבקבוק, זה ישמר 3-4 ימים בלי שום בעיה
המתכון עבור כוס אחת, אם רוצים להכין בקבוק של ליטר מכפילים ב 4.
אתם יכולים לשלוט במתיקות, בשביל ליטר יספיקו בעיני 2-3 תמרים, אבל אם אוהבים מתוק אפשר גם יותר.
אפשר גם להתפרע בטעמים, להוסיף תמצית וניל איכותית/ מעט קינמון למשל
מה צריך:
כף שיבולת שועל גסה או אינסטנט, לא משנה
מומלץ להזמין את הסוג הזה ללא גלוטן, המחיר הרבה יותר משתלם מבארץ
כוס מים
תמר מג'הול אחד

איך מכינים:
מכניסים הכל לבלנדר וטוחנים למרקם חלק
מסננים במסננת קטנה או בד טטרה
זהו, אפשר להשתמש להכנת משקאות כמו צ'אי או שייקים
להוסיף לקפה או תה